Två stjärnor tillbaka till SHL

SHLDet är glädjande besked att två betydande stjärnor, en poängkung av rang och en hungrig nykomling förmodligen är påväg tillbaka till SHL. men när detta kommer att hända och när beslutet är helt klart återstår att se, samtidigt som en annan spelare gått ut med att han inte vill medverka i SHL. Vi kan nog dock räkna med en spännande säsong fylld av många välkända ansikten.

För att det ska bli extra spännande att kolla på SHL krävs det såklart att varje lag har spelare som sticker ut från mängden. Dessa kommer och går, och det är precis det som håller på att hända just nu. Ett gäng SHL-klubbar har nu visat intresse för målkungen Bud Holloway och besked kring att Jon Eriksson återvänder till Karlstad står nu klart, men när vet man ännu inte. Patrick Zachrisson gör däremot motsatsen, han meddelar att han inte har några planer på att flytta hem till SHL denna säsong. Tur att man kan kolla in oslagbara Unibet odds på SHL, för hur spelet kommer påverkas i SHL denna säsong är svårt att veta.

Håll tummarna för SHL

Efter att poängsättaren Bud Holloway fick sparken från CSKA Moskva har det inte direkt varit lugnt för honom. Han jagas nu av flera lag i SHL, skriver Aftonbladet. Spelaren kommer bestämma sig för vilket lag det blir under denna vecka. Men Bud har även fått erbjudanden från NLA, så det gäller att hålla sina tummar för SHL. Joel Eriksson Ek har däremot gett säkra besked om sitt återvändande. Joel är en spelare som trots sin unga ålder gått stadigt uppåt och är hungrig på mer spel. Det är dock inte fastställt när ha återvänder till Karlstad, skriver Expressen. En som inte kommer att återvända till SHL är Patrik Zachrisson.

Jag vill inte spela i SHL just nu. Jag vill vara där jag är. Det är klart att jag vill spela mer än vad jag gör och känna trygghet och leverera. Det tänker jag jobba för att göra, det är mitt huvudmål, säger Zachrisson till SvD.